Meistä

Keitä me ollaan?

Kuva: Meritta Pyykkönen
Kuva: Meritta Pyykkönen

Meeri 

Ammattimuusikko

Meeri on pian laulunopettajaksi valmistuva muusikko, joka on monessa mukana. Hänet tiedetään Liljan lisäksi mm. oman musiikin tekemisestä ja musikaalityöskentelystä. Meerin harrastuksiin kuuluu ruokahifistely, luonnossa liikkuminen, (avanto)uinti ja kaikenlainen mummoilu kotona esimerkiksi käsitöiden parissa. Tanssiminen on Meerin voimavara, joka on kulkenut hänen elämässään pikkutytöstä lähtien. Tältä tyypiltä irtoaa piruetit ja spagaatit, sekä yleinen jorailu. Hän rakastaa visuaalisesti kauniita asioita ja kaikkea taidetta. Meeri rakastaa myös hänen läheisiään yli kaiken ja viettää heidän kanssaan paljon aikaa. 

Luonteeltaan Meeriä voisi kuvailla tunteelliseksi, maanläheiseksi, puheliaaksi ja helposti innostuvaksi tyypiksi, joka on aina valmis auttamaan muita. Hän on myös erittäin aikaansaava ja määrätietoinen. Meerin nauruhepulit kuulee usein jo kaukaa ja hänen seurassaan läppä lentää. Musiikillisesti hän syttyy eniten soul ja r'n'b musiikista ja varsinkin jos hän kuulee Alicia Keysin soivan, hän ei pysty olemaan tanssimatta ja laulamatta stemmoja! Meeri tunnetaan hänen sielukkaista laulutulkinnoistaan.

Saija 

Ammattimuusikko

Saija on laulaja ja laulunopettaja, joka myös keikkailee aktiivisesti. Hänen harrastuksiinsa kuuluu ahkera kuntosalitreenaus ja muu urheilu. Hän tykkää  kokeilla rohkeasti aina uusia lajeja, mutta erityisesti tanssi on lähellä hänen sydäntä! Saija tunnetaan hänen pettämättömästä tyylitajustaan, kun hän kääntää katseet klassisen kauniilla pukeutumisellaan ja viimeistellyllä kampauksellaan. Saija pitää siitä että hänellä on selkeitä tavoitteita joita kohti mennä, mutta siitä huolimatta hän osaa ottaa rennosti ja nauttia elämästä. Saija on aina innolla menossa kohti seikkailuja tai illanistujaisia!

Saijan luonnetta kuvaa parhaiten herkkyys, periksiantamattomuus, huumorintajuisuus ja sydämellisyys. Keikkailun ja opettamisen ohella Saijan unelmana olisi toimia joku päivä terapeuttina. Hän nauttii paljon myös älytehtävistä, hyvinvointihömpötyksistä ja lomailusta! Mitä musiikkiin tulee, erityisesti suomalainen musiikki on lähellä tämän naisen sydäntä. Saija hurmaa yleisön enkelimäisen kirkkaalla äänellään.

Kuva: Meritta Pyykkönen
Kuva: Meritta Pyykkönen
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita